Σχετικά με μας

Εδώ είμαστε.

Είναι εξαιρετικά πιθανό να μην γνωρίζετε την παρέα του ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ. Θα 'πρεπε όμως.

Έχει εγγράψει ένσημα στο χώρο των κόμικς,του χιούμορ και της επιστημονικής φαντασίας τα τελευταία 20 χρόνια. ΄Εχει υποστεί μια τιμητική διάκριση (Premio Speciale) στο διεθνές φεστιβάλ PREMIO SATIRA POLITICA στο Forte dei Marmi το 1990 (το ίδιο ακριβώς που συνέβη και στο αγγλικό PUNCH και στο γαλλικό CANARD ENCHAINE), έχει τιμηθεί με μια επερώτηση στη Βουλή από μια εκλεκτή ομάδα βουλευτών της Ν.Δ. που αναρωτήθηκαν τι μέτρα έχουν ληφθεί για το ανατρεπτικού περιεχομένου ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ που κυκλοφορεί κατά χιλιάδες μέσα στο στράτευμα και δυο δικαστικές διώξεις εκ των οποίων η μία υπονοούσε πως θα 'πρεπε να τουφεκιστούν εκδότης και συνεργάτες πάραυτα ως προδότες του έθνους.

Αν θα 'πρεπε να αποτιμηθούμε σε μια φράση θα λέγαμε πως είμαστε μια σκληρά εργαζόμενη παρέα που πιστεύει πως έχει διαφθαρεί ελάχιστα, κυρίως γιατί δεν της δόθηκαν οι κατάλληλες ευκαιρίες. Δεν είναι ευρέως γνωστό αλλά φημολογείται ότι η δημοσιογραφία στηρίζεται σε ανθρώπους που δεν εκπορνεύουν τις αρχές του εκτός κι αν πληρωθούν...

Και μιας και μιλάμε για πληρωμή, εφόσον διαθέτετε χρήματα, εμείς είμαστε έτοιμοι έναντι φθηνού ανταλλάγματος να σας προσφέρουμε τα βιβλία μας προθύμως και ταχυδρομικώς,  με πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας ,μέσω PAYPAL,μέσω IRIS  σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον.