Πληροφορίες Αποστολής

ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Οι αγορές σας γίνονται με πολύ απλό τρόπο.
Επιλέγετε αυτό που σας ενδιαφέρει.
Κάντε κλικ στο κουμπάκι ΚΑΛΑΘΙ και τα προϊόν μπαίνει στο ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΑΣ.
Συνεχίζοντας την περιήγηση τα προϊόντα παραμένουν στην μνήμη του καλαθιού. 
Όταν συγκεντρώσετε αυτά που θέλετε, ολοκληρώνετε την παραγγελία σας πατώντας το κουμπάκι ΑΓΟΡΑ.

Εάν είστε ήδη πελάτης στο σημείο αυτό δώστε το email και τον κωδικό σας για να κάνετε ΕΙΣΟΔΟ (δεν χρειάζεται να ξανακάνετε είσοδο εάν την είχατε κάνει σε προηγούμενο στάδιο).

Εάν δεν είστε πελάτης έχετε την δυνατότητα να κάνετε εγγραφή ή να συνεχίσετε ως επισκέπτης. Σας προτείνουμε να δημηιουργήσετε έναν λογαριασμό, θα μπορείτε να ψωνίζετε γρηγορότερα και ασφαλέστερα καθώς και να ενημερώνεστε για την κατάσταση και το ιστορικό των παραγγελιών σας αλλά να έχετε και πρόσβαση σε όλα τα προνόμια που το ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ δίνει στούς πελάτες του.

Στην καρτέλλα που θα εμφανιστεί θα πρέπει να συμπληρωθούν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ όλα τα πεδία με κόκκινο αστεράκι ώστε να μπορέσουμε να διεκπαιραιώσουμε άμεσα και με ασφάλεια την παραγγελία σας.
συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στη φόρμα που εμφανίζεται.

Το ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ δεν θα διαθέσει τα στοιχεία σας πουθενά και για κανένα λόγο εμπορικής εκμετάλευσης από τρίτους.

Οι αποστολές γίνονται ταχυδρομικά με αντικαταβολή  (Θα πληρώσετε δηλαδή όταν παραλάβετε το δέμα σας) με την Γενική Ταχυδρομική. 
Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας και με πιστωτική κάρτα σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον ακόμη και με δόσεις  ή μετρητά κατά την παραλαβή (αντκαταβολή) με PAYPAL αλλά και απλή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Ακουλουθόντας τις οδηγίες επιλέξτε όποιον τρόπο αποστολής και πληρωμής θεωρείτε καλύτερο για σας.

Στην παραγγελία σας θα προστεθεί το ποσό των 3,20 ή 5,50 ευρώ για έξοδα αποστολής (εάν είναι αξίας κάτω από 25 ευρώ) - ανάλογα με την πόλη παράδοσης, για παραγγελίες αξίας πάνω από 25 ευρώ τα ταχυδρομικά έξοδα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Αφού διαβάσετε και αποδεχθείτε τους όρους και τις προυποθέσεις θα δείτε την τελική αναλυτική καρτέλλα της παραγγελίας σας με τα είδη και τα ποσά και στο σημείο αυτό κάντε επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Αυτό είναι όλο.  

Τα βιβλία ή τα μπλουζάκια που θα λάβετε θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση. Για οποιοδήποτε πρόβλημα, είμαστε εδώ για να το λύσουμε με τον πιο φιλικό τρόπο.
Οποιοδήποτε ελαττωματικό προϊόν θα σας το αντικαταστήσουμε αμέσως χωρίς καμιά δική σας επιβάρυνση.

Παραγγελίες και αποστολές με αυτούς τους όρους αφορούν την ελληνική επικράτεια.
Επικοινωνείστε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση η διευκρίνηση: email

Copyright By ParapenteBooks
Parapentebooks © 2023.